your first line of defense

Het Dienstenpakket:

Levering en integratie

Naast advisering levert en installeert PointGuard, alle MOBOTIX-produkten tegen scherpe prijzen. Tevens levert en installeert PointGuard componenten voor Netwerken en Servers. Het voordeel is, dat wij complete projekten kunnen uitvoeren en dus eindverantwoordelijkheid kunnen nemen. Mocht u echter bepaalde delen van een systeem zelf, of door uw huisleverancier laten invullen, is dat geen enkele probleem. In alle gevallen is een GRATIS intake mogelijk. Om goed met de MOBOTIX-produkten om te kunnen gaan, is het van belang dat er binnen uw organisatie kennis aanwezig is. Daartoe organiseert PointGuard i.s.m. GOLD-IP bv (de importeur voor Nederland) regelmatig cursusdagen.

Advisering

Om zekerheid te verkrijgen of wat u wenst ook daadwerkelijk het juiste resultaat op zal leveren, adviseren wij om eerst een vrijblijvend advies aan te vragen. Indien u ons advies overneemt, garanderen wij u de juiste kwaliteit. Vanuit onze ervaringen kunnen wij u exact adviseren welke produkten geschikt zijn en waar de 'valkuilen' zitten. Let wel ! Er is veel te koop in deze markt, maar als het er op aankomt is de kwaliteit vaak bar slecht. Helaas zijn daar voldoende voorbeelden van beschikbaar. PointGuard beschikt over die deskundigheid en tal van referenties, die u graag willen helpen bij uw keuze.

Refurbished

PointGuard / DocuPoint BV is sinds 2003 actief met MOBOTIX produkten. Diverse van onze relaties zijn inmiddels overgestapt naar de nieuwere generaties Mobotix-camera's. Het gevolg is, dat wij met enige regelmaat de beschikking krijgen over ingeruilde apparatuur die nog goed werkt. Mobotix-Camera's zijn nu eenmaal oerdegelijk en kunnen nog tal van jaren mee. Vandaar dat deze camera's, na een opfrisbeurt, weer een tweede leven aan kunnen. (met beperkte garantie, maar tegen interessante prijzen) Bel of mail voor de eventuele beschikbaarheid van camera's (contact-pagina)

Pluspunten

PointGuard komt voort uit DocuPoint BV, een organisatie die bekend is met tal van automatiserings-disciplines. De oprichters van DocuPoint/PointGuard hebben hun kennis opgedaan bij diverse hard- en softwareproducenten. Wij zijn in staat om U op elk gewenst niveau te adviseren. Mocht het op een enkel vlak noodzakelijk zijn, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan kennis om de juiste aanvulling te kunnen bieden.

Geïnteresseerd?, vul dan het contact formulier in en wij nemen z.s.m. contact met U op.

Tot ziens !